KCC Extreme Bushy CarpFishing-2022.05.02

Ez a versenyünk elmarad, más időpontban kerül megrendezésre…

Ekkor kezdünk…

KCC Extreme Bushy CarpFishing-2022.05.02

2022. május 02-án rendezzük meg az első pontyfogó versenyt a Bioland pölöskei taván! A helyi adottságok miatt csak 10 csapat nevezésére lesz lehetőség!! Eléggé V.I.P-s lesz, de a csodás környezet kárpótol mindenkit majd! Amolyan állomány felmérő verseny is lesz, hiszen ezen a tavon még soha senki nem rendezhetett versenyt!

A tó kazettás szerkezete a tőzegbányászat következtében alakult ki. Így a vízmélység a tó egész területén egységesnek mondható 1,5-2m, de találhatunk nagyobb mélységeket is. A tőzeges víz, a bokros, tökleveles pálya teszi igazán extremmé ezt a horgászvizet. A horgászat nem a megszokott módon zajlik, így nagyobb felkészültséget fog igényelni, mint ami egy hétköznapibb horgászatnál megszokott. Háromfához hasonló környezettel fogtok találkozni, sok növénnyel, akadóval és bokorral a vizalatt!

Mivel ez lesz az első ilyen jeleggű verseny a tavon, pontos képet kapnak a tulajdonosok, hogy milyen a ponty és amur állományuk. A Bioland sok-sok éven át zárva volt, horgászat nem folyt. A verseny nem a kilók és a centi bűvöletében fog zajlani, hanem az extrém pálya által nyújtott taktikázás, az öreg tőzegbányai pontyok megfogásban! Gíöníörű halak és véleményem szerint meglepetéssekkel teli verseny lesz! Aki itt helyt áll, annak nem fog gondott okozni egy hagyományos pályát meghorgászni ezentúl. A csodálaos környezet a környék kiemelkedő horgászvizévé teszi a Biolandot!

Gyere és próbáld ki magad!

KCC Extreme Bushy CarpFishing Versenyszabályzata-Kattints ide!

BIOLAND: Csak 17 db csónak áll rendelkezésünkre! A csónakok foglalása a nevezések beérkezése sorrendjében történik!!!! Csónak bérleti díja: 2000Ft. A megrendelt étkezést a regisztrációkor kell kiegyenlíteni! EBÉD: A jelőléssel mindennapra megigényled az ebédet! Napi lebontás nem lehetséges! Ne jelőld be ha nem kérsz ebédet! A pontos összeget késöbb közzétesszük, de jellemzően 1500-2000Ft között lesz!

otp szép kártya